Herhalingscursussen

Herhalingscursus BHV

Houd kennis en vaardigheden up-to-date! Dat kan met deelname aan de ééndaagse BHV herhalingscursus. U verlengt dan de geldigheid van het NIBHV diploma met een jaar.

Herhalingscursus BHV via blended learning

Blended learning is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) met een praktijkopleiding van één dagdeel.

Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald.

Herhalingscursus Ploegleider

Om uw taken als Ploegleider BHV optimaal te kunnen blijven uitvoeren, dient u jaarlijks op herhaling te gaan. Ploegleider BHV is een verantwoordelijke taak waarbij het belangrijk is om vaardigheden en theorie regelmatig op te frissen.

Herhalingscursus EHBO

Heeft u het EHBO-diploma behaald dan is het belangrijk dat u de theoretische kennis en praktische vaardigheden op peil houdt. Om dit te realiseren én daarmee uw diploma te behouden, volgt u jaarlijks de EHBO Herhalingscursus.

Deze training duurt 1 dag.

Herhalingscursus Eerste Hulp aan Kinderen

Tijdens deze vier uur durende bijscholing worden alle levensreddende handelingen voor baby’s en kinderen weer behandeld. Op een leuke, leerzame en praktische wijze wordt u weer bijgeschoold en worden u extra vaardigheden aangeleerd.

Herhalingscursus Reanimatie/AED

Om de kennis en vaardigheden up-to-date en paraat te houden, wordt er aangeraden deze cursus minimaal één keer per jaar te herhalen. Dit is een avond van 3 uur.