Eerste hulp aan kinderen

Tijdens de cursus ‘Eerste Hulp aan Kinderen leer je alle belangrijke handelingen voor het geven van EHBO aan kinderen van 0 tot de pubertijd.
Uitermate geschikt voor ouders met jonge kinderen, maar ook voor medewerkers bij kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, scholen, etc.
Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt eisen aan de kennis en vaardigheden van de gastouders op het gebied van de Eerste Hulp. Het geregistreerde certificaat Eerste Hulp van Het Oranje Kruis voldoet daaraan.

Instructeurs:
Alle instructeurs zijn gecertificeerde docenten volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en NRR
Tijdsplanning:
3 avonden of 1 dag
Cursusmateriaal:
Boek ‘Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis
Geschikt voor:
Ouders met jonge kinderen, opa’s en oma’s die oppassen op kinderen, medewerkers bij kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, scholen, etc.
Diploma:
Certificaat van het Oranje Kruis

Eerste hulp aan kinderen via Blended Learning

Blended Learning is een combinatie van E-Learning (een internet-lesprogramma) met een praktijkopleiding.
Met het E-learning programma bereiden cursisten zich voor op de praktijkopleiding in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats.
Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het E-learning programma hebben behaald.

Tijdsplanning:
2 avonden of een halve dag
Cursusmateriaal:
Inlogcode voor het E-learningprogramma (Het Veiligheidsboek.nl)
Geschikt voor:
Ouders met jonge kinderen, opa’s en oma’s die oppassen op kinderen, werknemers bij een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, scholen, etc.
Diploma:
Certificaat van het Oranje Kruis

BHV Groene Hart EHBO Kind